Scaling tech teams since 2011

Manapság a vállalatok sikerességének egyik legnagyobb akadálya a szervezeti struktúra és a létszám skálázása. Megtalálni az első 10 munkavállalót sokkal nezehebb, mint az első 10 megrendelőt. Szakértelmemmel kis- és középvállalkozásokat támogatok a növekedésben, hogy ők arra fókuszálhassanak, amihez a legjobban értenek.

Sikeres elhelyezéseim

JavaScript fejlesztő (React)
Full Stack JavaScript Developer
Azure Cloud Platform Engineer
Data Engineer
Associate Instructor
Solution Architect (big data)
Mobilfejlesztő (React Native)
Manuális tesztelő
Junior Java fejlesztő
Junior front-end fejlesztő
Scrum Master
Senior (Lead) QA Engineer
Backend Developer
Front-end Developer
Product Owner
Lead Back-end Engineer (node.js)
Senior Android Developer
Senior iOS Developer
.NET fejlesztő
Java Developer
Lead/Senior mobil fejlesztő
Software Architect (PHP)
Tech Lead (React)
Head of Engineering
Automatizált tesztelő
Backend fejlesztő (PHP)
Rendszermérnök (Linux)
Project Manager
Senior Backend Engineer (Java)
Software Development Team Lead
C/C++ fejlesztő
Python fejlesztő
Server Administrator
Senior rendszermérnök (Windows)
Adatbázis szakértő (MS SQL)
Business Analyst
VoIP szakértő (Asterisk)
Linux System Administrator
Data Analyst
Data Scientist
Senior Data Ops Engineer
Senior Front-end Developer
Senior Data Platform Engineer
Embedded Linux Developer
UX Designer
Help desk munkatárs
Support vezető
Product Manager
Integration Engineer
Frontend oktató
Security Engineer
Senior Software Engineer (Python)
2D Concept Artist
Delivery Manager
Senior frontend fejlesztő
Rendszermérnök (python)
C++ Game Programmer
2D Concept Artist
3D Modeller
Game Designer

A fejvadászaton túl

Szakemberekre van szükségetek? Ha tudok, mutatok be jelöltet, de a toborzás-kiválasztás során ennél több módon is segíthetek nektek.

Új pozíciók specifikálása

Ahogy bővül egy cég, úgy létesülnek új pozíciók. Az új munkatársaknak be kell tudniuk majd illeszkedni. A strukturált specifikáció segít a felkészülésben.

Álláshirdetések írása

Specifikáció alapján álláshirdetéseket és jelölteknek szóló tájékoztató anyagokat írok. Ezzel erősödik a cég ismertsége és a jelöltélmény is.

A jelöltek menedzselése

A visszajelzést és kapcsolattartást nem lehet megspórolni. A jelöltekért verseny folyik, de a folyamatos kommunikáció segíti az elköteleződést és így korrekt.

A munkaerőpiac felmérése

Próbáltatok már mindent, de még mindig nincsenek jelentkezők? A munkaerőpiac elemzésével eldönthető, hogy reálisak-e az elvárásaitok és min lehet változtatni.

Karrieroldal kialakítása

A karrieroldal célja, hogy bizalmat építsen a potenciális munkavállalókban. Ez az első benyomás a cégről. Ti hogyan éritek el a potenciális jelölteket?

A kiválasztás optimalizálása

Teszt, házi feladat, ilyen interjú, olyan interjú és GDPR... A kiválasztás költséges. A megfelelő metrikákkal megtérülő és jogszerű folyamatot tudunk kialakítani.

Tanácsadás, döntéstámogatás

Bármilyen kérdésetek legyen a kiválasztással vagy a munkaerőpiaccal kapcsolatosan, információkkal segítek megfelelő döntéseket meghozni.

Érdekelnek a részletek

Amikben hiszek

Emberség

Emberség

Tudatában vagyok annak, hogy a munkám során emberek életének fontos változásában vállalok felelős szerepet. KPI-ok és elvárási listák helyett az emberre figyelek.

Párbeszéd

Párbeszéd

Hiszem, hogy párbeszéddel és aktív odafigyeléssel teremthetőek új kapcsolatok, ötletek, megoldások és jelentős változások. A jó beszélgetések adnak értelmet és tartalmat az emberi kapcsolatoknak.

Transzparencia

Transzparencia

Magabiztos döntéseket csak megfelelő tények birtokában lehet meghozni. A nyílt kommunikáció, az információk átláthatósága és elérhetősége nem csak a döntések, de a bizalmi kapcsolatok alapja is.

Objektivitás

Objektivitás

Bár a tapasztalat nagyon fontos, a megbízható adatok nélkülözhetetlenek. Folyamatosan elemzem a piacot, adatforrásokat, adatokat gyűjtök, hogy a lehető legalaposabb, tényszerű információkat adjam át.

Ezt mondták rólam mások

Pogácsás Emese

Pogácsás Emese

VP of Engineering

Lőrincz Orsival sok-sok éve sikeresen dolgozunk együtt. Orsi amellett, hogy ismeri az IT világát, odafigyel az emberi tényezőre is. Ha ő hoz jelöltet, biztos lehetek benne, hogy a jelölt mind szakmai tudás, mind személyiség szempontjából jó lesz. A folyamat közben Orsi végig tájékoztat, pontosan tudom, hogy állunk, milyen esélyeink vannak, mi várható, mi a helyzet a jelöltekkel. Orsival dolgozni olyan, mintha a cégem része, kollegám lenne.

Gáthy-Stéber Andrea, PhD

Gáthy-Stéber Andrea, PhD

HR vezető

Orsi az egyik legjobb IT fejvadàsz, akivel dolgoztam. Mindig felkészült, alapos és korrekt a megbízóval és a jelöltekkel szemben is. Mindig nyitott a közös gondolkodàsra, értékes meglàtàsai pedig gyakran túlmutatnak egy-egy elhelyezés kérdésein és izgalmas szakmai beszélgetésekké kerekednek.

Gulyás Máté

Gulyás Máté

CEO, Datapao

Orsival már régóta dolgozom, és az nyűgöz le a legjobban, hogy a recruitment minden részéhez ért. Ahogyan nőttek a cégeink, úgy került be egyre több folyamat, egyre több egyedi igény, hogy mit szeretnénk csinálni. Folyamat kialakítás, ATS bevezetés... Orsi tapasztalatból tudja, hogyan érdemes, mennyi idő lesz. Az már csak hab a tortán, hogy Orsi vezette be nálunk a recruitment analitikát. Adatelemző cég vagyunk.

Legutóbbi írásaim

Érdekelnek a részletek?

A fejvadászatot fix díjakon vállalom, bértől függően. Ezeket és a további szolgáltatásaimról szóló prezentációt automatikusan megkaphatod emailben az adataid megadásával.

Elérhetőségeim

Kapcsolatfelvétel

A bemutatkozó prezentációt, amely tartalmazza a díjaimat is, azonnal, automatikus válasz üzenetben megkapod.

Köszönöm az érdeklődésed!

A megadott email címedre meg is érkezett a bemutatkozó prezentáció.

Success

Üzenetküldés sikertelen

Ooo... Valami hiba történt, kérlek próbáld meg elküldeni újból az üzenetedet.

Error