Lőrincz Orsolya

Szia! Orsi vagyok.

Első emlékem a technikáról, hogy ovis koromban C64-en játszottam. Első munkám egy weboldal elkészítése volt 2000 körül, majd később hobbiból tanultam programozni is. A technológiai érdeklődésem humán beállítottsággal párosul. Végzettségem szerint pszichológus vagyok. A pályán töltött gyakorlatom sokat segít a mai napig. 10+ éve dolgozom IT-ban toborzás-kiválasztás területen, illetve karrier tanácsadóként. A pszichológusi hátterem és a technológiai érdeklődésem által tudok használható, hatékony megoldásokat javasolni a hozzám forduló IT szakemberek és cégvezetők számára.

Egy ideális világban mindenki olyan helyen dolgozik, ahol eredményes és örömteli munkát tud végezni. Azért dolgozom, hogy ez a világ megvalósuljon.

Miért dolgozz pont velem?

Emberség

Emberség

Tudatában vagyok annak, hogy a munkám során emberek életének fontos változásában vállalok felelős szerepet. KPI-ok és elvárási listák helyett az emberre figyelek.

Párbeszéd

Párbeszéd

Hiszem, hogy párbeszéddel és aktív odafigyeléssel teremthetőek új kapcsolatok, ötletek, megoldások és jelentős változások. A jó beszélgetések adnak értelmet és tartalmat az emberi kapcsolatoknak.

Transzparencia

Transzparencia

Magabiztos döntéseket csak megfelelő tények birtokában lehet meghozni. A nyílt kommunikáció, az információk átláthatósága és elérhetősége nem csak a döntések, de a bizalmi kapcsolatok alapja is.

Objektivitás

Objektivitás

Bár a tapasztalat nagyon fontos, a megbízható adatok nélkülözhetetlenek. Folyamatosan elemzem a piacot, adatforrásokat, adatokat gyűjtök, hogy a lehető legalaposabb, tényszerű információkat adjam át.

Amit csinálok

Karrier tanácsadás

A tanácsadás azoknak az IT szakembereknek szól, akik váltanának, de még tanácstalanok, nincs elég információjuk a magabiztos döntésekhez.

Részletek

Toborzás - tanácsadás

A pörgő piacon tartani kell a lépést, ami egy jó csapat nélkül nem megy. A HR tanácsadás & outsourcing olyan cégeknek szól, ahol nincs még dedikált HR, de feladat lenne.

Részletek

Állásajánlatok

Az a fontos, hogy az IT szakemberek megtalálják azt a munkát, amiben aztán örömüket lelik és eredményesek tudnak lenni. Ez a vállalatok érdeke is.

Részletek

Ezt mondták rólam mások

Pogácsás Emese

Pogácsás Emese

VP of Engineering

Lőrincz Orsival sok-sok éve sikeresen dolgozunk együtt. Orsi amellett, hogy ismeri az IT világát, odafigyel az emberi tényezőre is. Ha ő hoz jelöltet, biztos lehetek benne, hogy a jelölt mind szakmai tudás, mind személyiség szempontjából jó lesz. A folyamat közben Orsi végig tájékoztat, pontosan tudom, hogy állunk, milyen esélyeink vannak, mi várható, mi a helyzet a jelöltekkel. Orsival dolgozni olyan, mintha a cégem része, kollegám lenne.

Gáthy-Stéber Andrea, PhD

Gáthy-Stéber Andrea, PhD

HR vezető

Orsi az egyik legjobb IT fejvadàsz, akivel dolgoztam. Mindig felkészült, alapos és korrekt a megbízóval és a jelöltekkel szemben is. Mindig nyitott a közös gondolkodàsra, értékes meglàtàsai pedig gyakran túlmutatnak egy-egy elhelyezés kérdésein és izgalmas szakmai beszélgetésekké kerekednek.

Gulyás Máté

Gulyás Máté

CEO, Datapao

Orsival már régóta dolgozom, és az nyűgöz le a legjobban, hogy a recruitment minden részéhez ért. Ahogyan nőttek a cégeink, úgy került be egyre több folyamat, egyre több egyedi igény, hogy mit szeretnénk csinálni. Folyamat kialakítás, ATS bevezetés... Orsi tapasztalatból tudja, hogyan érdemes, mennyi idő lesz. Az már csak hab a tortán, hogy Orsi vezette be nálunk a recruitment analitikát. Adatelemző cég vagyunk.

Legutóbbi írásaim