Küldetésem

Elképzeltem egy világot, amelyben a munka nem kényszer, hanem lehetőség az önmegvalósításra és a minőségi életre. Azért dolgozom, hogy ez a világ megvalósulhasson: mindenki olyan munkahelyen dolgozzon, ahol jól érzi magát és kiteljesedhet. Ez a munkaadók érdeke is, hiszen az elégedett munkavállaló teljesít a legjobban, ami látszik a számokban is.

Human

Munkám során az Embert helyezem a középpontba, az ő érdekét tartom szem előtt. Ennek kulcsa az aktív figyelem és a jó kérdések. Az Ember számomra nem erőforrás, hanem az ő tudása a tőke, amit a munkaadó befektethet, egy időre kölcsönözheti.

Digital

A technológia korán, gyerekkoromban, megfertőzött és végigkíséri az életemet. Ez az érdeklődés visz előre, hogy folyamatosan kövessem a techológiai trendeket és képezzem magam, amely elengedhetetlen a sikeres munkavégzéshez.

Social

Rendszeresen járok tech meetupokra és konferenciákra, alkalmanként elő is adok, illetve blogolok, ami segít abban, hogy folyamatosan bővítsem a kapcsolati hálómat és új információkra tegyek szert.

Amiben hiszek

Transzparencia

Jó döntéseket csak a megfelelő tények birtokában lehet meghozni. Hiszek abban, hogy az információkat mindenki számára elérhetővé és átláthatóvá kell tenni, legyen az publikus piaci adat vagy a munkavállalók számára átadott céges információk.

Felelősség

A szabadság felelősséggel jár. Egyéni vállalkozó vagyok, a munkámért vállalok minden felelősséget. Munkám mellett kötelességemnek érzem a társadalmi felelősség vállalást is: koordinálok egy CSR kezdeményezést és rendszeresen önkénteskedem.

Emberség

Tudatában vagyok annak, hogy a munkám során nem pusztán állásokat töltök be, hanem emberek életének fontos változásában vállalok szerepet. Az embert látom bennük, és nem KPI-okat vagy Excel cellákat.

Párbeszéd

Hiszem, hogy párbeszéddel és aktív odafigyeléssel teremthetőek új kapcsolatok, ötletek, megoldások és jelentős változások. A jó beszélgetések adnak értelmet és tartalmat az emberi kapcsolatoknak.

Nyitottság

Amikor döntést hozok, semmi más nem érdekel, pusztán a másik fél személyisége, motivációja és tudása. Nem számít, hogy honnan jött, milyen istenben hisz vagy mikor szeretne családot. A diszkriminációt semmilyen előjellel nem támogatom.